10/20/2007

A je to tu!

Vítám Felisku! Teď vám tu budeme obě dvě kecat nesmysly XD

ehm:)

Jsem unavená a naštvaná na všechny chlapy světa (jak taky jinak u mě), ale mám spravenej zub a až si zvykne na to, že je spravenej, tak přestane bolet (holt je mužskýho rodu, tak mu to poněkud trvá) a já zas budu v pohodě. (Jo, na něco to svýst musím). Prostě proč chlap nemůže chtít tu, s kterou by mu bylo fajn, ale chce nějakou jinou, která ho nechce, protože chce zase někoho jinýho...začarovanej kruh a všichni se v něm motáme...život je telenovela...až to jednou sepíšu, tak mi to stejně nikdo nebude věřit...

!

Ehm... zase ziju dalsi zivot... s lidma ktery vazne moc miluju... vsechny :) mozna to nekdo bere jako prehnanej vyrok, ale ja to tak citim :) a tak jsem se rozhodla zalozit si tenhle blog! Nevim, proc, nevim, co se budu psat, ale vim, ze bude existovat a budou tu asi existovat i veskery moje vylevy, radosti, strasti, vsechno :)
Zacneme hned tou prvni radosti! O:)
Jo, cloveka potesi kdyz si jeho jmeno nekdo napise na ruku :) to uz proste neco znamena :) ale kdyz si ho tam napise runami a spolu se svym stastnym cislem, aby ten clovek byl porad s nim... prijde mi to jako mnohem vic... :) a mam ho za to strasne rada :)
Tak, to byla moje prvni radost dnesniho dne... mozna to pisu trochu nepochopitelne, ale me bavi kodovat XD a jmena nebo fakta nejsou ted dulezita :) mam zvlastni naladu XD a depku... nemam penize na darky na Vanoce!