9/14/2009

Jak jsem začala mít ráda prázdniny

Vždycky jsem byla takovýto dítě, co nemá rádo prázdniny. Už na začátku července jsem měla přečtený všechny nový učebnice (pokud to byl dějepis, tak už na konci června) a během prázdnin jsem si opakovala (ale Opakuj si o prázdninách mi koupili jenom jednou) a tak. Uznávám, že později už to bylo proto, že jsem byla ve škole do někoho strašně zamilovaná, a nemohla jsem se dočkat, až ho zase uvidím. A ano, s rodičema a malým bráchou byla poměrně nuda.
Ale poslední tak asi dvoje prázdniny byly prostě jiný - byly fajn. Tak třeba tyhle jsem byla u Chann, ona pak byla u mě, byla jsem v Dánsku, v Českým Švýcarsku (no comment), v Český Třebový a prostě pořád někde, a ono to bylo fajn, víte?
Mimochodem, kdybyste mi před rokem řekli, že moje první oficiální návštěva, kterou si přivezu k nám domů (jo, dobře, na chalupu) a zároveň, že první člověk z Hog, kterýho poznaj (jinak než přes mluvítko u zvonku) bude zrovna Channah, poslala bych vás... na vyšetření. Jo, tenhle rok byl divnej:D A prázdniny byly fajn. Nevěděla jsem, že prázdniny nemusej bejt nuda a otrava a že člověk nemusí bejt nadšenej, že konečně začala škola a bude se něco dít.
A tuhle písničku teď poslouchám, kdyby to někoho zajímalo.



Má to háček. Samozřejmě, že to má háček. Tyhle prázdniny byly moje poslední.