1/23/2008

.. (fakt mě to baví:D)

Mám zážitek s hřebenama!
Si normálně takhle večer sedím u počítače, v bytě totální mrtvo (všechny jsem zahnala spát) a najednou prostě rána jak když se něco vysype a šlo to z koupelny. Bych se uplně vyděsila, kdybych nevěděla, že máme v koupelně hřebeny na takový tý drátěný poličce na přísavky a ty přísavky prostě čas od času povolej. (Ovšem co je zajímavý je to, že dycky povoluje jenom ta levá. Ta pravá tam drží od tý doby, co jsem tu poličku přidělávala.) Tak jsem zvedla, a šla to spravit. Sednu si k počítači a zase, křach! Takhle asi třikrát, takže to vypadalo tak, že jsem pendlovala mezi počítačem a koupelnou asi půl hodiny...no, hřebenům to zatrhla mamina, která vylezla z ložnice a fakt divně na mě mžourala, proč jako rázuju po bytě, vynadala mi, ať nedupu, že pod náma bydlej lidi (a já si dycky myslela, že je tam soused) a poličku přidělala (s takovým tím pohledem, že je to uplně jednoduchý).
Margí říkala, že je to znamení, tak jsem si myslela, že si mám ostříhat vlasy, ale jak jsem o tom začala ve VS mluvit, tak se na mě sesypali zelený, a zatrhli mi to. (Jenže oni to nemusej umývat! Že prej denně, říkala mamina...jo, v neděli mi zase promlouvala do duše...)
Aaaa, mám zkoušku z duševka:) Sice D, což je jako teda 2-, takže nic moc, ale je to zelená:) a zelený políčko lepší než červený políčko:)
Jo, kauza kalhoty dopadla zatím tak, ža mamina vytáhla svoje kostkovaný...(což byl impulz toho nedělního promlouaní do duše)...no...prostě...nosím kalhoty svojí mamky...to jsem dopadla...
A sníh pořád nikde! I když, když jsem šla včera z CPS, tak sněžilo!