2/05/2009

Chci spát!

Proč nemůžu spát, když chci? Posledních pár dnů se mi doma blbě spí. Buď se budím zimou nebo horkem, nebo je mi tak všelijak jako zrovna teď. A to bych se měla učit. Jenže myslím na milion věcí a hlavu z toho mám taaakovouhle. Ale příští týden udělám správu proces a pak budu asi tak deset dní spát.
Odpoledne mám sraz s Makrelkou, kterou jsem neviděla od novoročního rána, kdy jsem se s ní loučila v jejich, řádně posilvestrovsky vypadajícím, bytě a obě jsme připomínaly mrtvolky. Tak si říkám, jak na Nový rok, tak po celý rok? Poslední dobrou se mi totiž stává, že mě někdo potká a první, co mi řekne je "ahoj, ty vypadáš mrtvě". Jestli tohle přísloví platí, tak teda potěš koště. To mě čeká pěknej rok. Ale zase, to by se mi mělo spát dobře ne? Když jsem celej Novej rok prospala...
Včera jsem dělala zkoušku z pozemku, začínala nehorázně brzo, v půl devátý:D Když jsem přišla do třídy, chtěla jsem se optat, zda jsem správně, ale pak jsem koukla na množství zákonů, který měl každej před sebou a usoudila jsem, že jsem správně. A pak tam ze sebe začal takovej aktivní kolega chrlit znalosti podložený číslama paragrafů, tak jsem si říkala, jestli si zase nemám pobalit svá úzetka a jít. Nicméně jsem zůstala, a dobře jsem udělala. Protože nakonec jsem nejlepší test měla já, což mě ve finále zachránilo od vyhazovu. Neboť jsem si vytáhla restituce, a ačkoliv si přesně pamatuju, jak mě z toho Albert v úterý zkoušel, neřekla jsem skoro nic. Takhle zmateně jsem u zkoušky už dlouho neblekotala. Naposled snad v září u obchodu. Každopádně, i trojka je zelený políčko, a já jsem ráda, že ji mám, učit se to znova by se mi fakt nechtělo.
A už od soboty mě brní malíček na levý ruce. Nevíte proč?
Mimochodem, co říkáte na téma Zákon na ochranu republiky z roku 1948?:) Líbí? Mně jo:D