8/26/2008

Víš co? Buď ticho!

Tahle věta je naprosto skvělá:D Poprvé jsem ji použila při včerejším obědě (to vrcholně inspirující jídlo byla knedlíčková polévka) proti pískomilovi, a tehdy jsem se rozhodla že je to naprosto super argument. (Takže Monny, až mě zase budeš přesvědčovat o jistých věcech, mám novou zbraň! I když si nejsem jistá, že to na tebe bude nějak fungovat, no:D)
Pískomil se momentálně sociálně sdružuje, přivedl si kamaráda, a ten na mě kouká jako na spadlou z višně (a to jsem si naprosto jistá, že jsem na žádnou višeň nelezla). Jenom doufám, že Vrbovu návštěvu přežíjí moje dvě chudiny porcelánový - Henrietta a ta, co pořád nemá jméno. Ale mám ji teprve od čtvrtka, to se nedalo vymyslet. Zvlášť když se tak usilovně učím obchod, že ano. Tak usilovně, že nemám vůbec čas být na Hog, vykecávat se na krbu a rozhodně nemám čas myslet na nějaký ujetý šutry, který vlastně ale vůbec neexistujou. Kdyby vás to ale zajímalo, tak ten neexistující šutr je ještě ujetější než jakejkoliv předtím a může za to Monny:D
A taky se mi strašně stejská, letňák skončil, do Pragáče daleko, zkouška, škola, práce přede mnou...no samá pozitiva a sociální jistoty.
A další moje kámoška je bakalářka... a mě až ve čtvrťáku vyrazej...
Nevíte někdo, jak by se měla jmenovat ta panenka?
PS: Až zase budu chtít skákat o půlnoci do ledový vody, zakažte mi to:D
PPS: Mám se přihlásit na stáž na Nejvyšším soudu? Jako není jistý, že mě vezmou a asi bych na to ani neměla čas...ale...mám se hlásit?