11/21/2008

Něco je špatně?

V noci jsem nemohla spát. Jako skoro každý čtvrtek jsem koukala na Comeback, pak na kriminálku, na kousek Zoufalek a završila jsem to Sběratelema kostí. Pak jsem disciplinovaně vypnula počítač a šla spát. Teda myslela jsem si, že jdu spát. Ale nemohla jsem se usnout. A pak se stalo něco neuvěřitelnýho, zjistila jsem, že je mi líto jen tak ležet a koukat do tmy, tak jsem vstala a vzala si Mezinárodní rozhodčí řízení a přečetla asi 80 stránek. Pak jsem konečně usnula.
Co se věcí do mudloškoly týče, mám něco odevzdávat v neděli a něco v úterý. A teď se držte, mám to hotový a odevzdaný, od včerejška! jsem z toho až nervozní.
Mám tak nějak pocit, že mám místo hlavy nějakej mega meloun, protože myslím na milion různých věcí, nedokážu vypnout, a potom se stane, že mám kuchyň plnou kouře, místo řízku k večeři uhlík a popálenou ruku. A taky jsem zapomněla, že bude advent. Teda to jsem si všimla, na Svoboďáku už se zase rojej domečky, ale nějak mi uniklo, že bych taky měla péct perníčky. No co, jsou stejně tvrdý každý rok, a stejně se vždycky snědí do jednoho. (Jo, mám na tom velký podíl.) Je jedno, jestli je peču s předepsaným předstihem nebo den před Vánocema. Mamina sice furt shání recepty na "měkký perníčky" ale když ty nejsou tak hezký, jako ty moje:)
Ve středu jsem pila svůj první Cosmopolitan. Moc dobrý pití:) Připadala jsem si uplně jako v tom nemravným seriálu, co dávaj v pátek na jedničce:) Jenom to téma hovoru nebylo tak fajn. Opravdu mě nebaví poslouchat, jak se mé tři kamarádky baví o tom, jakou použijí metodu zpracování dat na diplomku a jak si při jakémsi psychovýcviku hmátly na dno. Nebavilo mě to a nerozuměla jsem tomu. Tak jsem pila Cosmopolitan a horkou čokoládu.
A hrozně mě baví venčit a krmit červený:) Fakt:-*