12/08/2008

Vánoce, svařák, sluchátka a kyselina sírová

Kdybych pořád neměla užvejklý sluchátka a kdybych byla bývala schopná místo nakupování pořád dalších a dalších vánočních dárků a učení se na zkoušku, což je samozřejmě velice záslužná činnost, koupit si nový, tak bych pořád poslouchala Merry Christmas Everyone. (Všimněte si, že už to zase není klikatelný, pže jsem to od minule zapomněla a koneckonců spoleéhám na Vaší nesmírnou inteligenci a schopnost najít si to v minulým spotu.)
Nemůžu psát smsky a telefonovat, protože mám vyčerpány volné tarifní jednotky. (Volné tarifní jednotky mám vyčerpány protože jsem včera hodinu telefonovala s maminou.) Až do 19. prosince. Což jistě neznamená, že máte přestat psát vy mně, chudince přiotrávený, právě naopak.
Ano, v sobotu jsem málem přiotrávila výpary z kyseliny sírové. To mám z toho, že jsem chtěla být čistotná a vůbec hodná žlutá a čistila jsem záchod. Copak já vím, že když tam naleju domestos a pak něco na čistění odpadů, co obsahuje kyselinu sírovou, tak že to zreaguje a já se toho nadejchám? Ano, smrdí nám to v bytě doteď. Pokud by vás to zajímalo, jsem v naprostým pořádku, teda neumřela jsem. Zatím.
V sobotu jsem kromě srazu, kterej byl moc fajn (jo, jsem ráda, že jsem doma nepředstírala učení civěním do knížky a šla tam) byla na Mikulášským posezení v práci, protože jsem to slíbila. Bylo nás tam hafo moc. Sekretářka, která to organizovala, pak já a ještě jedna učitelka a pak maminka a tchyně paní šéfový. Pak teda přišla ještě celá jedna zákaznice s celým jedním svým synem. Ale měli tam moc dobrý jídlo. A moc dobrej svařák. Jo, toho svařáku bylo hodně:) A jo, byla chyba jíst naposledy v té Vaňkovce, což znamená někdy kolem jedné?:D Ale do vlaku se mi podařilo nastoupit, i v podpatkách:)
Ale kombinace svařáku, kyseliny sírové a rozhodčího řízení není úplně to pravé pro příjemný sobotní večer:) Nezkoušejte to:)

A ve středu všichni povinně od 16.40 držet pěsti, palce, ocasy, cokoliv co bude po ruce a co uznáte za vhodný!:P