12/20/2007

!!!!!

Vždycky jsem si říkala, že jednou mě od nějaký zkoušky nebo zápočtu vyhodit musej, že přece nemůžu mít furt takový nehorázný štěstí...a teď to přišlo, a co mě na tom nejvíc štve? Že mi chyběl jeden jedinej bod k tomu, abych to dala a nemusela se stresovat tím, že budu muset v lednu na opravnej termín. Opravnej termín! Já! Já se za sebe tak strašně stydím:( Jo, měla jsem se učit a neměla jsem tu po nocích řešit něco, co se stejně vyřešit nedá (nebo aspoň ne tak, aby to nebolelo spoustu lidí), jsem prostě pitomá. Ale jinak jsem strašně vděčná tomu blbci, co zapříčinil to, že pro poslední zkušební termíny se ztížily testy, jestli se někdy dozvím, kdo to byl, tak ho zadupu do země.

Šutry šutry (pořád, no)!

12/17/2007

!!!! (tohle je ještě víc origoš než to předtím:P)

Jsem zjistila, že tyhle bláboly tady čte hafo lidí (teda ne zas tak moc, koho by to taky zajímalo, žjo), tak kde sakra jste? Já chci komenty!:D

Jinak, Vánoce mi lezou na mozek (a nejsem sama, dneska mi nebrečelo jediný díťátko, apatickej chlapec reagoval a dva experti byli hodný) a docela se těším dom:) Akorát teda doufám, že k zápočtu z obchodu se do tý doby přidá ještě kolokvium z MPS...jo, měla bych se učit:)

A pořád...šutry šutry...