1/17/2008

. (ano, jsem originální, čím dál tím víc:D)

Vyhazov od zkoušky:( První. A docela zbytečnej, prostě mě chytla na podrobnosti, kterou jsem měla vědět a nevěděla. (Ale budu si ji pamatovat nafurt, už.) A teď jako nevím, jako doma oznámit, že sice vyhazov ze zkoušky, ale první víkend v únoru Pragáč...
A na dnešek se mi nic nezdálo. Akorát jsem se probudila ve tři ráno se strašnou chutí na loveckej salám, ale přesvědčila jsem se, že přece nebudu jíst ve tři ráno lovečák, a chtěla jsem spát dál, ale pak jsem si vzpomněla, že jsem ten salám nechala na okně, a že by možná chtělo dát ho do ledničky, tak jsem vstala, šla k oknu, a pak jsem si uvědomila, že nejsem v Brně ale doma:D Tak jsem si šla zas lehnout. A ráno zvonil pískomilovi budík (vstává neskutečně brzo a ten budík má uplně odpornej zvuk) a já jsem si říkala, že bych mohla třeba vstát s ním, jenže než jsem se k tomu stačila odhodlat, tak jsem zas usnula, a probudila se chvilku před devátou...a ani jsem si nemohla užít svoje oblíbený bloumání po bytě s hrnkem čaje, protože jsem musela jít pro petrklíče! (Měli je v Obi v akci...netušila jsem, jak najdu v Obi petrklíče...a ehm, matně jsem tušila, jak najdu Obi...)
No, a taky sháním kalhoty...jsem byla v obchodě nějakým, a tam měli sice super spodní prádlo a super tílko na léto (růžový, ehm) a halvně moje dream kozačky...ale zimní kalhoty jsou asi nějak nedostatkový zboží či co...a ještě mi prodavačka řekla, že stejně žádná zima není...jsem byla z toho nakupování tak zničená, už, že jsem jí ani nevynadala, jako, kdybych chtěla v létě chodit v oteplovákách, tak jí do toho nic není, ne?
Sáňky s váma!
(Chň, není sníh:( )

1/16/2008

Nevydařené plány!

Chjo, tak mi to zase nevyšlo, no! Jsem se snažila dělat, že jsem mrtvá, ale když už tu Feliska řekla, že nejsem, tak to nemá cenu XD jsem fakt totálně xo a kapůt...! A když už se bavíme o těch snech, taky jsem měla jeden. Zdálo se mi o Titanicu až na drobný detail že já jsem byla Rose a biker (kdo neví, nechť si ten pojem nechá vysvětlit, ale upozorňuji, že to je na moc dlouhé povídání) byl Jack. Všechno bylo jako ve filmu (ach, jsem tak romantická duše), až na to, že Jack/biker se neutopil, ehm. Skočila jsem za ním totiž do vody a jelikož mě hřála láska a jako správná krasobruslařka mám sílu v nohou a neuvěřitelný odraz, neumrzla jsem a dokonce jsem se odrazila od blízké klády a vyskočila na jeden ze záchranných člunů (ehm, sny jsou fakt vadný), kde jsem samozřejmě shodila veškeré jeho přechodné obyvatelstvo do vody a pak jsme spolu odpluli do Skotska, založili metalovou skupinu a žili šťastně až do roku 2238 (posledních sto let jsme bohužel prožili na přístrojích držíce se za ruku, opět velmi romantické). Dokonce se mi zdálo i o našem pohřbu, viděla jsem svoji sestřenku, která nás dala dohromady, jak přijíždí s hadičkami v nose na kolečkovém křesle a pláče... nervydrásající zážitek... :) ehm :) mám zvláštní sny :) jinak se mám xo, žiju xo a umřu xo, už se vidim :D napojená na přístrojích, sama, bez bikera samozřejmě :D nemám moc veselý pohled na budoucnost :D

1/15/2008

15. ledna (já jsem tak originální:D)

Jo, měla bych se učit...nebo třeba uklízet...nebo...hm...jít plavat...ale Anníska řekla ťukat, tak ťukám:)
Zdál se mi uplně bláznivej sen:) Byla jsem na horách (který jsem kdysi milovala, ale poslední dva roky se mi tam nějak nechce...co to se mnou je?) a jezdila na snowboardu (už tohle je docela šílený, nikdy jsem na prkně nestála a nějak to neplánuju, nechám si svý dvě prkýnka, stačí že jsem přešla na vykrojený:D) a furt jsem padala (což je tak jedinej normální moment v tom snu). Pak jsem potkala mladšího (a hezčího) bráchu spolužáka z gymplu (jo, tohle je taky celkem normální, běžně potkávám lidi, co jsem dva roky neviděla) a on mě normálně pozdravil a přidal se ke mně...jako přistoupil na vlek...ehm:D A tak jsme jezdili spolu a on byl milej jak už to on umí a tak:) (Tady končí normálnější část snu.) Pak se tam objevil šutr a přidal se k nám ještě on, šli jsme do hospody na oběd (vypadalo to tam jak v Dávnejch časech a já si dala vývar:D) a šutr začal kamaráda poučovat, aby se ke mě nechoval tak jak se chová, páč jinak si budu myslet, že to myslí jinak než to myslí...(netuším jak to vím, asi jsem je slyšela:D)...a pak jsem se probudila:D (Furt to ještě není všechno:D) Pak jsem zase usnula, totiž, a zase jsem byla na horách (sama a na lyžích, a to prosím bez hůlek, to jsou detaily, co:D) a jela jsem na vleku a ohrožovali mě tam vlci! (To mám z toho, že hraju s díťátkama pochybný konverazční hry.) Jako, jsem se fakt bála! (Myslím že nakonec jsem si s ním poradila, patrně v tom nějakou roli hrála urvaná tyč od vleku, a zastavenej vlek či co:D).

Mno jo, kdybych se místo spánku učila, tohle by se mi nezdálo...ale jako, dlouho už jsem neměla tak šílený sny:)
A ten proces zítra...ehm...jo, když mě vyrazí, půjdu v posledním týdnu zkouškového, mám tam týden rezervu:)

A ne, Lairen fakt není mrtvá...a jestli jo, tak já v tom fakt prsty nemám:D