2/27/2008

....(...)

Jo, taky jsem vám chtěla sdělit, že nemám ráda, že se blíží jaro, protože mi to připomíná jedno nespecifikovaný jaro loňskýho roku, kdy mi bylo strašně fajn a strašně jsem se bála léta. A měla jsem proč.

A tak nám na právech provedli něco se servrem, takže teď se sice dostanu k souborům uloženejch v CPS, což znamená, že odpadl další důvod proč s sebou nosit flashku, ale zase tam je takový to blbý IE, který nemá záložky...chň

2/26/2008

... (do tří ještě počítat umím)

Tohle je divný období, nemám ráda když v únoru svítí sluníčko a mi je vedro v kabátě. Bych ho teda nenosila, ale moje oblíbený koženkový sáčko už to má téměř za sebou a já prostě nemám jinou bundu. (A vůbec nemám co na sebe, a to mám dvě plný skříně hadrů.) Teda mám jednu objednanou, tak doufám že brzo dojde a že v ní budu vypadat jako člověk, aspoň v rámci možností.


Pak taky začala zase škola. Já vím, že jsem se na to těšila jak na spasení, ale teď mi to přijde prostě divný, chodit do školy. A taky je divný, že je další semestr a já nemám všechny zkoušky z toho minulýho. A ta přednáška dneska...ehm, prostě vůbec nevím, o čem byla. Ale těší mě, že nejsem sama.

A taky mi lezou uplně všichni na nervy. No, uplně všichni ne, s pár lidma jsem schopná se bavit, ale to je naprostý minimum. A většina těch, z kterejma jsem schopná se bavit se zas nebaví se mnou, takže je to fakt super. Samá pozitiva a sociální jistoty.

Jo, a myslela jsem si, že některý věci mi nic nedělaj, a není to pravda. Spolubydle hrabe, patrně z toho jejího novýho chlapa. A buď jsem paranoidní nebo se ke mě chová jak k malýmu děcku, který absolutně nic neví. A s některejma lidma se prostě nedokážu bavit, asi to souvisí s tím, že si myslím, že měli už dávno něco udělat a neudělali. A kdyby to udělali, bylo pro spoustu lidí všechno jednodušší. A nebo možná ne.

A šutr! Blbec jeden. Já vůbec nevím, jestli jsme pohádaný a nemluvíme spolu, tím pádem mu nemám psát, nebo jestli je všechno v rámci možností ok, a můžu mu klidně napsat, což mi ale stejně nezaručí, že si všimne, že existuju...a hlavně vůbec nevím, jestli pochopil, že jsem se s ním hádala...

A mám hlad, jdu vykrást Billu než mi zavřou.